Permacultuur Introductiedag

Permacultuur Introductiedag
zaterdag 2 juli

workshop met Rutger Spoelstra

Permacultuur is een ontwerpfilosofie waarmee je een duurzaam leven kunt ontwerpen, het wordt ook wel omschreven als een dans met de natuur. Tijdens deze dag maak je kennis met permacultuur. Het is een brede introductie, maar ook praktisch toepasbaar. Je ontwikkelt basiskennis en ecologisch inzicht waarmee je permacultuur toe kan passen in je eigen tuin en je eigen leven. Je leert hoe je kan meewerken met de natuur in plaats van ertegen in.

Op deze introductiedag is er een grote diversiteit aan lesmethoden. Er is een mix van theorie, doe-opdrachten en interactie, ook is er veel ruimte voor vragen.

Over Rutger Spoelstra:

Ik ben architect, permacultuur ontwerper en docent en ontwerp onder andere permacultuur tuinen, natuurspeelterreinen en voedselbossen. Het liefst ontwerp ik samen met de natuur en – als het mogelijk is – samen met de gebruikers. Ook help ik graag mee met het aanleggen van mijn ontwerpen.
Naast het ontwerpen geeft ik lezingen, workshops en cursussen, onder meer voor Stichting Groenkracht in Delft, de TU Delft en Eetbaar Park in Den Haag. En ik schrijf artikelen voor het Permacultuur Magazine.

Permacultuur Introductiedag
workshop met Rutger Spoelstra
zaterdag 2 juni 2022, 10.00-17.00 uur

kosten € 65,- (minder-draagkrachtigen € 50,-)

Aanmelden: aanmeldformulier

Organisatie:
Permacultuurcentrum Den Haag
06-26130464
www.permacultuur.nu

Locatie:
Eetbaar Park (Zuiderpark), Den Haag
ingang poortje achter benzinestation Vreeswijkstraat 60. Indien op slot bel 06-26130464.
Klik voor routebeschrijving