Workshop permacultuur

Vier zondagen in juni staat het festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand in het teken van de Rotterdam Dagen. Op deze middagen zijn er allerlei activiteiten in het Museumpark voor jong en oud. Volg op zondag 23 juni de workshop permacultuur.

Leer hoe je kan tuinieren met de natuur mee, in plaats van ertegenin.

Tijdens deze workshop maak je, onder leiding van architect én permacultuur ontwerper Rutger Spoelstra, kennis met permacultuur. Het is een brede introductie, maar ook praktisch toepasbaar. Je leert onder andere over biodiversiteit, een gezonde bodem, eetbare planten en de juiste plant op de juiste plaats. En – misschien wel het belangrijkste – hoe je dat kunt toepassen bij jouw eigen tuin, balkon, geveltuin, volkstuin of buurttuin.

In de workshop is er een grote diversiteit; er is een mix van theorie, doe-opdrachten en interactie, ook is er veel ruimte voor vragen.

De workshop is op zondag 23 juni van 14.00 – 16.00u bij de Pergola in de Rozentuin, in het Museumpark. Reserveer je plek voor de workshop voor slechts 5 euro (inclusief drankje) hier.

Tickets